Karulauk

Karulauk on mitmeaastane vürtsikas rohttaim, on rikas vitamiinide poolest, sisaldab eeterlikke õlisid ja  parandab toitude maitset. Toiduks tarvitatakse lehti, mis on nõrga küüslaugu maitsega. Õitseb suve algul valgete õitega. Vajab poolvarjulist kasvukohta, regulaarset kastmist.  Lehti võib lõigata kohe peale lume sulamist kuni õitsemiseni.

Karulaugu tervistavad omadused:
tugev mikroobidevastane vahend,
aitab  organismil vabaneda nii pärmseenest kui ussnugilistest,
takistab kolesterooli ladestumist veresoonte seintele,
puhastab veresooni, hoiab veresoonte seinad elastsena ja alandab vererõhku,
pikendab rakkude eluiga ja aeglustab vananemisprotsesse,
vähendab ravimite kahjulikke kõrvalefekte,
hoiab ära juuste väljalangemist ja hallinemist,
vähendab lihaste valusid,
toob tagasi ja tõstab söögiisu,
parandab nägemist, võitleb efektiivselt külmetusega ja nakkustega, vähi vastane, kaitseb organismi kantserogeenide toime eest,
tugevdab immuunsust.